Het loopt weer naar het einde van het jaar en in een normaal jaar zou je een soort jaaroverzicht maken met alle hoogtepunten en (liever niet) alle dieptepunten. Dit jaar is echter een vreemd jaar geweest en we hebben 'afscheid' genomen van de initiatiefnemer van ZeroBeaufort.nl. Jammer, maar soms gaan de dingen nu eenmaal niet zo zoals je ze graag zou zien.

 

 

Het heeft heel wat hoofdbrekens gekost, maar alle data uit het oude forum is geconverteerd naar de nieuwe software.

Het is misschien lastig, maar er zullen bij een hoop berichten meldingen staan dat je ze nog niet gelezen hebt. Dit was ondoenlijk om ook nog voor elkaar te krijgen.

imageedit 1 7916888289Òp de een of andere manier lukt het resetten van password's niet. De mails die verstuurd worden komen niet op hun bestemming terecht. Het lijkt zich te concentreren op de hotmail.com en live.com email adressen en op de een of andere manier lijkt het IP adres van de server door hotmail en/of live gezien als spamadres of heeft een ongeldig beveiligingscertificaat. Er is in ieder geval een ticket aangemaakt bij de servicedesk van de provider. Naar een tijdelijke oplossing wordt gezocht.

imageedit 1 6836004681Als u dit bericht leest bent u doorverwezen van ZeroBeaufort.nl naar de testomgeving voor de nieuw te bouwen website. Dit heeft een aantal redenen:

 

  • De domeinnaam ZeroBeaufort verhuist naar een andere provider. Dit gebeurt o.a. om de hostingkosten niet meer bij Roland terecht te laten komen.
  • Roland moet zijn contract met zijn huidige provider opzeggen en een verhuiscode aanvragen. Het is onbekend hoe lang dit gaat duren.
  • U kunt de link die u gebruikt om bij Zerobeaufort te komen gewoon blijven gebruiken, ook nadat de website definitief verhuisd is.