Het loopt weer naar het einde van het jaar en in een normaal jaar zou je een soort jaaroverzicht maken met alle hoogtepunten en (liever niet) alle dieptepunten. Dit jaar is echter een vreemd jaar geweest en we hebben 'afscheid' genomen van de initiatiefnemer van ZeroBeaufort.nl. Jammer, maar soms gaan de dingen nu eenmaal niet zo zoals je ze graag zou zien.

 

 

De site heeft een nieuwe webmaster gekregen en die heeft alle software weer naar de laatste versies gemigreerd en het forum omgebouwd. Dat is allemaal gelukt, op het speedlog na. Dat blijkt toch gecompliceerder te zijn en in de bouwfase van een nieuw log bleek dat er ergens een verkeerde afslag genomen is. Dit resulteert in (nog meer) vertraging, maar hopelijk is alles werkend op het moment dat de temperaturen gaan stijgen.

Uiteraard wordt er af en toe gekeken naar bezoekersaantallen en het is goed om te melden dat die heel voorzichtig weer aan het stijgen zijn. We zien mensen weer inloggen die dat al lange tijd niet gedaan hadden en dat is dan toch wel weer leuk. Jammer genoeg gaat er tegenwoordig veel via Whatsapp en dat krijg je niet te zien op deze website. Kortom, het zijn kleine stapjes, maar het wordt steeds beter.

Via deze weg willen de Moderators Nico, Theo, Frank en Willem iedereen fijne feestdagen toewensen en het allerbeste voor 2019

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account