Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp:

Zaterdag 07 september 2013 07 sept 2013 18:15 #1254

  • Willem
  • Willem's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Moderator
  • AKA : Wijdbeens
  • Berichten: 819
  • Ontvangen bedankjes 1
Onderweg naar het clubhuis zag het er donker uit en na een paar minuten begon het nog te regenen ook. Aangekomen bij het clubhuis kwam ik net de 09:00 groep tegen die uit een man of 15 bestond. Vol verwachting het hoekje om gereden .... slechts 5 bekende fietsen. Als de notoire 'op het nippertje senioren' zich ook nog zouden melden, dan zouden we in ieder geval met een man of zeven zijn.

De Hagenaar had een verzoek: of we naar Hoek van Holland wilden rijden, want hij wilde zo graag de zee zien en moest ook nog een keer op tijd thuis zijn. Hetzelfde gold voor de Adelaar. Iedereen akkoord natuurlijk, op voorwaarde dat de Adelaar en de Hagenaar vandaag het kopwerk zouden verzorgen. En zo vertrokken de senioren richting Wassenaar met enige schijnbewegingen vwb de te volgen route. In het Buytenpark was een mountainbike wedstrijd gepland en de gebruikelijke route was versperd met dranghekken.

Al wie er het kopwerk verzorgden ........ geen Hagenaar en geen Adelaar. Weliswaar kwam de Hagenaar even op kop om de weg te wijzen door Scheveningen. Prompt sloeg hij ergens zomaar rechtsaf, alleen gevolgd door ToekToek en de rest reed gewoon rechtdoor. Bij Duindorp maar een plaspauze ingelast en na een paar minuten zagen we de twee weer verschijnen en konden we door naar Hoek van Holland. Onderweg pikten we nog een toerfietser op, die dapper mee bleef rijden in de groep tot aan Hoek van Holland.

In Hoek van Holland aangekomen, mummelde deZeeuw iets over 'dat hij geen trek had in koffie' en voor iedereen het in de gaten had, was de vogel al gevlogen. Hij had ook gewoon thee kunnen nemen natuurlijk ...... of chocomel.

Na de koffie ging het richting Vlaardingen met de wind schuin van voren. De Hagenaar had afscheid genomen en ging via dezelfde weg terug naar zijn geliefde Den Haag. Souplesse voerde de waaier aan en iedereen maakte daar dankbaar gebruik van. Nabij Vlaardingen verlieten we het pad langs de waterweg en gingen langs de golfbaan richting Lage Bergsche bos om de Adelaar in Bleiswijk af te leveren. De wind blies in ons voordeel en met de nimmer versagende Souplesse op kop ging het in een rap tempo.
Bij de Zegwaardseweg namen Red, deKnip en Wijdbeens afscheid en reden Souplesse en ToekToek door naar huis. Op mijn teller stond 113 km, clubhuis -> clubhuis zal ongeveer diezelfde afstand geweest zijn. Geen regen en het tweede gedeelte reden we heerlijk in het zonnetje.

Bijlage Collages4.jpg niet gevonden

Bijlagen:

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Laast bewerkt: door Willem.
  • Pagina:
  • 1
Moderators: WillemMarcel
Tijd voor maken pagina: 0.203 seconden

Leden login