Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp:

Dinsdag 11 juni 2013 11 juni 2013 19:00 #1080

  • Willem
  • Willem's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Moderator
  • AKA : Wijdbeens
  • Berichten: 819
  • Ontvangen bedankjes 1

Bijlage 77.jpg niet gevonden



13 senioren van STG1 gingen vandaag van start. Paverotti stelde voor om naar Oud Beijerland te rijden ..... niemand stribbelde tegen of kwam met een ander voorstel. Boontjes zou maar een klein stuk meerijden en daarna afhaken wegens andere verplichtingen later op de dag.

Zoals gewoonlijk nam Paverotti het kopwerk en werd na het draaien en keren in Zoetermeer bijgestaan door Wijdbeens. Het was nog wel frisjes met 12 graden, maar het zag er naar uit dat ieder moment de zon zich van zijn beste kant zou laten zien. Blijkbaar was Paverotti vermanend toegesproken door deze en/of gene, want hij hield er een keurig en voor iedereen aangenaam tempo aan. Ook het halve wieltje voorsprong van Wijdbeens kon hem niet verleiden om het gaspedaal dieper in te drukken.

Bij de Brienenoord aangekomen bleek deze open te staan voor het passeren van een drijvende kraan. Brutus raakte in gesprek met een jongedame op een racefiets over hartslag en wedstijden fietsen. Nadat het brugdek weer dicht was bleek deze jongedame met een vriendin te rijden en Toektoek en deItaliaan kozen hun wiel. ToekToek wilde blijkbaar laten zien dat ook senioren nog wel hard kunnen fietsen en ging er voorbij en reed weg bij ze. Genoeg gedold, want wij moesten rechtsaf en de dames rechtdoor.

Via de Heinenoordtunnel bereikten we Oud Beijerland en streken neer op een terras in de zon. Uiteraard werd er door menigeen appeltaart zonder dan wel met slagroom besteld, die er overigens perfect uitzag. Alleen jammer dat ze in Oud Beijerland blijkbaar alleen Haagse bakkies schenken.


Bijlage IMG_20130611_122438.jpg niet gevonden




Na de grote wisseltruc bij het afrekenen vertrokken we weer richting Zoetermeer. De route zou via de pont bij Nieuw Beijerland via de Berenplaat naar Spijkenisse gaan. Inmiddels waren de temperaturen dik boven de 20 graden gestegen en de zwakke wind blies grotendeels in ons voordeel, dus wie maakt je wat!!

Souplesse stond Paverotti deze terugreis bij en in een prima tempo, wat zelfs Digi zou bevallen. Via de Kandelaarbrug reden we deze keer de route via Berkel en Rodenrijs en zochten de mooie fietspaden langs de N470 en N471 op.

De Italiaan nam in de buurt van Berkel afscheid, iets wat Wijdbeens bij de A12 deed. De rest reed door naar het clubhuis, MET deZeeuw dus de afstand was hem dit keer blijkbaar bevallen.

Klik hier voor de ritgegevens
Bijlagen:

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • Pagina:
  • 1
Moderators: WillemMarcel
Tijd voor maken pagina: 0.196 seconden

Leden login